Descriere
Caracteristici: produse bio, sursa de fibre si proteine, paste fara gluten, fara zahar, produs vegan
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio garantate fara gluten, realizate homemade in Italia, 100% din mazare, produs vegan, fara zahar, sursa de fibre cu continut ridicat(20g la suta de grame) de proteine vegetale de cea mai inalta calitate.
Aceste paste din legume contin fier, au continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale fapt ce le recomanda pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale.
Potrivite pentru dieta celiaca, aceste paste din legume au un gust deosebit, absorbind aroma oricarui condiment.
Pastele de legume sunt disponibile si in urmatoarele arome si forme: Paste casa rece din naut, Macaroane din fasole neagra si Fusilli de linte rosie.
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Ingrediente: faina de mazare verde*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de soia.
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat departe de sursa de lumina si caldura.
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-076
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si fierbeti 6-7min. pentru consistenta dorita. Conditii de pastrare: spatii racoroase, intunecate si uscate.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-008
Alina –
Foarte multumita. Gust bun, se comporta bine la fiert