ÎN STOC

Miere Manuka (TA 25+) 250g

229,00 lei cu TVA

miere de Manuka Sonnentor cu factor TA+25, miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian

1 în stoc

logo-SONNENTOR

Descriere

Caracteristici:

  • produs bio
  • Gramaj: 250g
  • Factor TA*: +25
  • Origine: Agricultura non UE

Descriere produs:

  • miere Manuka cu factor TA +25, provenita din arie naturala protejata din noua Zeelanda, din stupii partenerului Sonnentor Bernhard Schneider singurul apicultor ecologic pe o raza de 45.000 de hectare. Mierea Manuka are un gust puternic si condimentat.
  • In total sunt 732 de hectare de teren de unde extrage mierea, din care 300 ha fac parte din programul sau de reimpadurire.
  • Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume , rezultata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Acest arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda. Produs bio FARA hranire sau adaos de zahar!
  • Recomandat in special COPIILOR
  • *TA inseamna „total activity” (activitate totala) si arata efectul de dezinfectie prin masurarea activitatii naturale a peroxidului.
    Principiul este: cu cat este mai mare factorul, cu atat mai scumpa si mai valoroasa este mierea. Fiecare miere are un factor TA, insa in mierea Manuka, acesta este deosebit de inalta.
    Sonnentor opteaza pentru indicarea factorului TA pentru ca acesta, in comparatie cu alti factori, nu poate fi influentat, si poate fi masurat in mod transparent si astfel se poate confirma.
    Pentru determinare TA se preleva o mostra care se plaseaza intr-o cultura microbiana, dupa care se masoara procentajul bacteriilor distruse de catre miere.
  • Mierea Manuka se savureaza pe stomacul gol si niciodata cu bauturi fierbinti, ca sa isi faca efectul pe deplin.
  • Poate fi consumata in mod regulat, deoarece nu veti dezvolta toleranta.
  • Pentru a mentine proprietatile deosebite ale acestei comori naturale, mierea nu se incalzeste – ceea ce inseamna ca nu ar trebui folosita nici pentru indulcirea ceaiului.

Ingrediente:

100% miere Manuka cu factor TA 25+
*ingrediente provenite din agricultura Ecologica

Mierea noastra Ecologica Manuka se extrage la rece, si toate procedurile s-au facut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodata unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatura al stupului.
Nu utilizam filtrare fina, iar indicele de polen, precum si puritatea mierii Manuka monoflora este întotdeauna cu mult peste 80% (pâna la 94%) de polen Manuka autentic.

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat ferit de lumina

Beneficii:

  • Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian.
  • Proprietatile foarte puternice: antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981.
  • Mierea de Manuka este consideranta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural avand un spectru extrem de larg de actiune, fiind singura miere din lume care distruge urmatoarele microorganisme bacteriene si fungice: Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (Staph infections), Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium,
  • Streptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac), Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital, Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE).

Indicatii utilizare Miere de Manuka:

Intern:

  • Raceli, dureri de gat , simptome de gripa
  • Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri
  • Probleme ale gingiilor

Extern:

ca atare sau in produse pentru:

  • Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus )
  • Eczeme, Psoriasis, Acnee
  • Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate.
  • Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Contraindicatii Miere de Manuka: Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka ACTIVA/UMF.
Diabet: Studiile clinice au indicat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor.

Administrare Miere de Manuka:

ADULTI:

  • Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar – 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine)
    Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi

COPII:

  • Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar – 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide)
  • Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi
  • Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat.

Durata tratamentului cu Miere de Manuka:
Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele.
Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva.

Despre Mierea de Manuka
Mierea Manuka provine din nectarul florilor Leptospermum scoparium, cunoscute de catre Maori ca si Manuka; este un copac rezistent care se simte cel mai bine in regiunile muntoase ale Noii Zeelande. Mierea provenita din aceasta planta este considerata sa aiba proprietati curative si dezinfectante deosebite. Gustul sau rezidual usor mentolat incânta simturile. Maori, poporul bastinas al Noii Zeelande, sunt constienti de proprietatile exceptionale ale acestei mieri.
Astazi in Noua Zeelanda, dupa recoltarea din stupi, mierea de Manuka este testata in laborator si este clasificata si comercializata mai multe categorii in functie de factorul MGO, factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol:
Mierea MGO 100+ sau UMF 10+ – nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).
Mierea MGO 250+ sau UMF 15+ – nivel util – este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.
Mierea MGO 400+ sau UMF 20+ – nivel superior cu activitate foarte ridicata – se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.
Mierea MGO 550+ sau UMF 25+ – nivel maxim de activitate – se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente.
Contributia la protectia mediului
Proiectul protejeaza albinele, respectând ciclul lor natural. Uleiul de cimbru organic inlocuieste tratamentele chimice, iar albinele sunt lasate sa-si pastreze propria miere. Spre deosebire de apicultura conventionala, unde reginele sunt manipulate si tratate cu substante chimice, aici albinele traiesc intr-un mediu natural.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere Manuka (TA 25+) 250g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *