orz CategoriiArticole

Orzul, o cereală antică de actualitate

Cereale, ce spuneti de orz? Se vorbește mult despre grâu, orez, dar cine e interesat de orz ? Orzul este…

portie de castane CategoriiArticole

Castanele – o sursă de nutrienți subestimată

Surse importante de vitamine si minerale, indeosebi fier, castanele comestibile sunt de un real ajutor persoanelor cu astenie fizica si…

bol de quinoa CategoriiArticole

Quinoa Beneficii – 10 motive bune pentru a adopta definitiv quinoa

Da, quinoa este la moda, acesta este un motiv bun, insa noi am gasit alte zece motive cu adevarat bune…

diverse tipuri de paste CategoriiArticole

Pastele – o poveste arabă cu gust italian

Primele povesti despre paste i-au fost atribuite lui Marco Polo, celebrul navigator care pare-se ca ar fi istorisit despre unele…

lupin CategoriiArticole

Despre lupin, cu mare atenție

Flori sau seminte, totul este bun in lupin, sau aproape. Aceasta leguminoasa frumoasa este ecologica, delicioasa, usor de gatit și…

diverse cereale leguminoase CategoriiArticole

Arta amestecului cereale – leguminoase

Cerealele le cunoasteti. Leguminoasele? Le uitam adesea. Cand asociati cereale si leguminoase uscate in acelasi vas puneti bazele echilibrului unei…

Drojdia de melasă CategoriiArticole

Drojdia de melasă

Drojdia de melasa provine dintr-o tulpina a bacteriei Saccharomyces Cerevisiae care creste pe melasa si are un gust placut, dulceag spre…

frunze de kale CategoriiArticole

Kale – minunea verde bogată în antioxidanți

As vrea sa pot spune ca am mancat intotdeauna kale, dar nu pot . Cea mai mare din viata mea…

diverse tipuri de orez CategoriiArticole

Orez – forme și culori pentru sănătatea ta

Orezul este venerat inca din vechime în multe comunitati si a fost introdus pentru prima oara în Grecia antica, fiind…

diverse seminte CategoriiArticole

Semințe fel de fel – o bogăție de nutrienți

Semintele au o cantitate suficienta de substante hranitoare de cea mai buna calitate care fac ca viitoarea planta sa treaca…