Cereale, ce spuneti de orz? Se vorbește mult despre grâu, orez, dar cine e interesat de orz ? Orzul este…
Castanele – o sursă de nutrienți subestimată
Surse importante de vitamine si minerale, indeosebi fier, castanele comestibile sunt de un real ajutor persoanelor cu astenie fizica si…
Quinoa Beneficii – 10 motive bune pentru a adopta definitiv quinoa
Da, quinoa este la moda, acesta este un motiv bun, insa noi am gasit alte zece motive cu adevarat bune…
Pastele – o poveste arabă cu gust italian
Primele povesti despre paste i-au fost atribuite lui Marco Polo, celebrul navigator care pare-se ca ar fi istorisit despre unele…
Despre lupin, cu mare atenție
Flori sau seminte, totul este bun in lupin, sau aproape. Aceasta leguminoasa frumoasa este ecologica, delicioasa, usor de gatit și…
Arta amestecului cereale – leguminoase
Cerealele le cunoasteti. Leguminoasele? Le uitam adesea. Cand asociati cereale si leguminoase uscate in acelasi vas puneti bazele echilibrului unei…
Drojdia de melasă
Drojdia de melasa provine dintr-o tulpina a bacteriei Saccharomyces Cerevisiae care creste pe melasa si are un gust placut, dulceag spre…
Kale – minunea verde bogată în antioxidanți
As vrea sa pot spune ca am mancat intotdeauna kale, dar nu pot . Cea mai mare din viata mea…
Orez – forme și culori pentru sănătatea ta
Orezul este venerat inca din vechime în multe comunitati si a fost introdus pentru prima oara în Grecia antica, fiind…
Semințe fel de fel – o bogăție de nutrienți
Semintele au o cantitate suficienta de substante hranitoare de cea mai buna calitate care fac ca viitoarea planta sa treaca…