Una din cele mai uzuale forme de consum a cerealelor este sub forma de fulgi de cereale, iar pentru cei care…
Vopsele naturale pentru ouăle de Paște
Una din cele mai importante griji inainte de venirea Pastelui este cand si cum sa vopsim ouale, de unde sa…
Beneficiile consumului de paste integrale
Dupa cum le spune si numele, pastele integrale contin toate componentele esentiale ale boabelor integrale de grau, porumb, orz, ovaz,…
Zahar de cocos – zahărul cu indice glicemic scăzut
De cate ori nu ne-am propus sa reducem efectele nocive ale zaharului din alimentatie? Stiind cu totii despre zaharul alb…
Ce este Tapioca – Beneficii Tapioca
Tapioca este un aditiv alimentar folosit pentru ingrosarea supelor si sosurilor, la prepararea prajiturilor, budincilor, deserturilor si raciturilor. Fiind un produs…
Cele mai contaminate alimente cu pesticide
Organizatia italiana Legambiente* denunta faptul ca exista prea multe pesticide in produsele alimentare care ajung pe mesele noastre [1]. Pina…
Ce mâncăm dacă avem intoleranţă la gluten
Glutenul este un compus de proteine (gliadine si prolamine) care se regaseste in principalele cereale: grau, secara, ovaz, orz, spelt sau…
Despre Detoxifiere
Vacanta de sarbatori a fost o perioada excelenta pentru a ne petrece timpul cu prietenii si familia, prilej de distractie,…
Chlorella, o infuzie de clorofilă
Chlorella este o alga unicelulara ce face parte din familia algelor verzi si contine cea mai mare cantitate de clorofila…
Suplimente alimentare naturale – Brain Proficiency
Vorbim adesea despre suplimentele alimentare ca despre ajutoare excelente in activitatea noastra de zi cu zi, continutul lor de vitamine,…