Descriere
Caracteristici:
- produse bio
- produs vegan
- fara zahar adaugat
- fara gluten
- Gramaj: 200g, 25 de biscuiti
Descriere produs:
- acesti biscuiti fara zahar, certificati bio, vegani, sunt realizati din faina integrala de orez si faina de ovaz, si alune, oferind o noua modalitate de a lua un mic dejun fara zahar.
- In plus acesti biscuiti fara zahar sunt fara gluten, fiind potriviti pentru cei care urmeaza diete specifice.
- Produsul nu contine nici lactoza fiind in intregime vegan, dar nici ulei de palmier.
- Dulceata delicata provine din eritritolul organic, substanta naturala extrasa din porumb cu un proces de fermentare, similar cu maturarea fructelor.
- Incercati intreaga linie de biscuiti fara zahar de la Probios
Ingrediente:
- faina de orez brun* 19,7%, Ulei de floarea-soarelui*, indulcitor: *eritritol, faina de ovaz integral*9,8%, faina de naut* *amidon de porumb, ALUNE tocate* 3,9%, aroma naturala de ALUNE, scortisoara*, sare, fibre de in*, agenti de crestere (crema tartru, bicarbonat de sodiu).
- * ingredient provenit din Agricultura Ecologica
- Ovazul folosit a fost obtinut cu toate precautiile necesare evitarii contaminarii cu cereale care contin gluten.
Alergeni: Fara gluten. Poate contine urme de alte fructe cu coaja lemnoasa, soia.
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc racoros, uscat ferit de caldura si lumina. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera o linie de produse fara zahar pentru micul dejun, snacksuri si biscuiti, creme tartinabile gata de consumat de catre toata familia.
Veronica –
Foarte buni la gust. Si ceva grozav : fara zahar, fara lactoza, fara gluten
Cristina –
Foarte incantata. Nu am gasit asa ceva pana acum. Fara gluten si fara lactoza. Si fara zahar. Cam scumpi, dar recomand!
Iulia –
Cei mai buni biscuiti!!!
Ana –
Sunt niste biscuiti superiori. Nu au nici zahar, nici lactoza, nici gluten. Copilul meu imi cere mereu!