ÎN STOC

Faina alba de grau T55 – pentru patiserie 1Kg

(4 recenzii de la clienți)

22,50 lei cu TVA

Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.

95 în stoc

SKU: 3380380055324 Category:
logo-PRIMEAL

Descriere

Caracteristici: produse bio, faina de grau bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina de grau, obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale macinat*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica, provenit din comert echitabil controlat referinta www.Biopartenaire.com
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații Nutriționale

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

1g din care acizi grasi saturati 0,2g

Carbohidrati

73,2g din care zaharuri 0,3g

Sare

< 0,01g

4 recenzii pentru Faina alba de grau T55 – pentru patiserie 1Kg

  1. Tatiana

    Foarte buna la prajituri fine

  2. Angela

    Cea mai buna faina pentru prajituri!!

  3. Valerica

    Foarte fina si buna pentru prajituri delicate

  4. Lili

    Cea mai buna faina! Se comporta perfect si ies prajituri foarte bune

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *