Descriere
Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, garantat fara gluten, fara soia
Gramaj: 400g
Cantitate suficienta pentru 10-15 boluri
Producator: La Mandorle
Descriere produs: Mati’Mande este un preparat pentru un mic dejun cu alune de padure si germeni de cereale si:
– Spirulina – alga natural bogata in Fier.
– Acerola – bogat in Vitamina C
Mati’Mande va aduce substantele nutritive esentiale cotidiene, complementar unei diete echilibrate si un stil de viata sanatos.
* Fierul este necesar transportului de oxigen in organism si in functionarea normala a sistemului imunitar.
* Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
Un bol preparat din 5 doze furnizeaza 13% din consumul mediu recomandat de Fier, 20% din Calciul necesar si 15% din cel de Magneziu.
100% vegetal, natural fara continut de gluten, lapte sau soia acest mic dejun este o alternativa vegetala sanatoasa, completa si nutritiva.
Ingrediente: cereale* 30% (orez* germeni, hrisca*, mei*) alune de padure* instant 25%(migdale* si alune de padure* degresate partial(origine Italia), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, amidon de orez*), sirop de orez* deshidratat, zahar brut de trestie*, amidon de orez*, cacao* maigre 5%, alge Lithothamne (alga rosie cu proprietati antiaciditate) 1%, Spirulina** 0,2%, extract uscat de acerola*( (Malpighia marginata on Glabra) 0,2%.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** Spirulina ecocologica controlate de ECOCERT din productia ecologica de micro alge de apa dulce.
Alergeni: alune*, migdale*
Un produs bogat in vitamine si minerale (la 100g):
Vitamina B3: 3,1mg reprezinta 20% din aportul zilnic recomandat unui adult
Vitamina C: 34mg reprezinta 42% din aportul zilnic recomandat unui adult
Calciu: 398mg reprezinta 50% din aportul zilnic recomandat unui adult
Fosfor: 260mg reprezinta 37% din aportul zilnic recomandat unui adult
Fier: 4,5mg reprezinta 32% din aportul zilnic recomandat unui adult
Magneziu: 140mg reprezinta 37% din aportul zilnic recomandat unui adult
Recomandari de utilizare: puneti 4-5 doze intr-un bol
Adaugati apa: 250ml pentru un bol sau 50ml pentru o textura cremoasa
Consumati cald sau rece
Conform preferintelor se adauga miere, sirop de agave, fructe uscate sau o banana si o bautura vegetala sau lactate (in functie de toleranta).
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fructe, in functie de testul de diluare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Este recomandat sa se consume in ziua in care este preparat. Inchideti ermetic dupa utilizare.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.