TABOULEH LIBANEZ Tabouleh este un preparat specific libanez pe baza de cuscus, legume si verdeturi proaspete. Se serveste rece ca…
Sorg decorticat cu cartofi dulci la cuptor
Sorg decorticat cu cartofi dulci la cuptor Am căutat mult timp o rețetă în care să pot folosi sorgul. Aceasta…
Biscuiti vegani cu faina de cocos si de orez
O reteta speciala, vegana, dar si fara gluten. Insa nu mai putin delicioasa. Faina de cocos ajuta la scaderea indicelui…
Prajitura bicolora fara gluten cu dovleac si ciocolata
Esti in cautarea unui desert pentru sezonul rece? Intra pe site si descopera o reteta de prajitura fara gluten care…
Crochete de dovleac la cuptor
Surprinde-ti familia cu o reteta delicioasa de crochete pe baza de dovleac fara gluten, usor de preparat, cu o textura…
Brânză vegetală
Cunosteam branza vegetala pe baza soia, insa acum am descoperit ceva nou, cel putin pentru mine. Este vorba de branza…
Sorbet de caise
Ce poate fi mai dorit vara decat un sorbet de fructe. Daca deja consumati produse bio si santeti adeptii unei…
Falafel din linte roșie cu sos de iaurt
O variantă modificată a tradiționalului falafel! În loc de boabe de năut folosim linte rosie și aducem un strop de…
Jeleu de liliac cu vin alb
Cred ca tuturor le plac florile de liliac. Primavara ne incanta cu nuantele lor de la alb, trecand prin roz…
Supă de urzici cu quinoa și ghimbir
Supa de urzici e o delicatesă de primăvară pe care am îmbogățit-o cu quinoa, ghimbir și puțin usturoi. O veți…