Un chec cu accente provensale care se poate consuma cald alături de o salată, sau rece ca aperitiv. Ce-l face…
Pilaf de hrișcă cu ciuperci și dovleac
Hrișca este bogată în fibre și minerale și este în mod natural fără gluten. Dar pe lângă toate calitățile nutritive…
Salată de linte verde cu dovleac copt
Un castron colorat plin cu bunătăți de sezon. Descoperiți această delicioasă salată de linte verde cu note de toamnă datorate…
Tajine de quinoa cu legume la cuptor, migdale și multe mirodenii
O reteta dulce sarata, delicat parfumata si bogata in arome ideala pentru anotimpul rece. Quinoa, curmale, multe legume si multe…
Salată cu linte, orez și nuci caju
O salată de toamnă – iarnă și o idee excentă de combinație cereale – leguminoase. Nu va lasati inselati de…
Ceapă roșie umplută cu quinoa
Quinoa, alimentul minune bogat in proteine se preteaza perfect pentru umpluturi diverse. Insa nu m-as fi gandit niciodata la ceapa…
Crumble vegan cu prune
Crumble e o rețetă foarte simplă de prajitură crocantă și usor sfărâmicioasă. Sună foarte englezesc și sofisticat însă de fapt…
Supa supergreen
Superalimente verzi. Atractia lor m-a indemnat sa gasesc aceasta supa sau mai bine spus super-supa delicioasa care imbina gusturi exotice…
Salată de bulgur cu legume și sos de lămâie
Bulgurul este asociat cu bucătăria orientală, dar este un aliment foarte versatile care poate fi folosit într-o multitudine de preparate,…
Dulceața de roșii verzi
Am vazut la mesele sofisticate ca se serveste dulceata de fructe rosii (afine, coacaze, etc) la carnea rosie sau la…