CategoriiRețete vegane/de post

Supa supergreen

Supa supergreen

Superalimente verzi. Atractia lor m-a indemnat sa gasesc aceasta supa sau mai bine spus super-supa delicioasa care imbina gusturi exotice si calitatile nutritionale ale unor pulberi organice. Pentru cei care au indoieli pot sa le spun ca intr-adevar e delicioasa, nu e amara, acra sau alte gusturi care va provoaca teama. Laptele de cocos o transforma intr-o supa exotica si in plus e bogat in grasimi sanatoase care transforma o supa de legume intr-un preparat foarte satios.

Reteta pentru 4 boluri potrivite

  • 1,5 litri de apa
  • 2 CUBURI SUPA DE LEGUME
  • 75 g mazare proaspata sau congelata
  • 1 buchet mic sau mediu de broccoli
  • 1 mana mare de spanac proaspat
  • Cateva fire de patrunjel
  • 200 ml LAPTE DE COCOS
  • sare, piper
  • 3- 4 lingurite amestec pulberi organice: KALE, IARBA DE GRAU, ORZ VERDE, MORINGA, SPIRULINA, CHLORELA

Preparare : 5-10 minute
Gatire : 5-10 minute

  1. Puneti apa la fiert si adaugati cuburile de supa
  2. Dupa ce se dizolva cuburile de supa adaugati mazarea, buchetelele de brocoli, spanacul, patrunjelul si laptele de cocos
  3. Fierbeti 5-7 minute pana mazarea si brocoli sunt fragede dar nu foarte moi.
  4. Dupa ce luati de pe foc lasati supa sa se racoreasca si apoi adaugati amestecul de pulberi organice
  5. Turnati supa in vasul unui robot cu lama in S si mixati bine la viteza medie spre mare.
  6. Asezonati cu sare si piper. Atentie: daca cuburile de supa au fost sarate nu puneti prea multa sare
  7. Puneti supa in boluri si apoi faceti crutoane din TURTELE CROCANTE FAVORITE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *