Descriere
Caracteristici: produs bio, fara gluten, produs vegan, produs kosher
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine fara gluten crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat).
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-055
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, va ofera delicioasa paine fara gluten crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g.
Bogdan –
Unul din putinele produse fara sare si fara zahar. Au gust bun, daca-l cautati il veti gasi.
Crocante, da, foarte, muiate in lapte, ceai, supa, asigura un aport de fibre esential.
Elena –
Sunt foarte hranitoare si sigure.
Cornelia –
Putin cam crocante
Maria –
Le mananc regulat. Un produs bun la care am revenit.
Corina –
Varianta de zi cu zi. Uneori le tartinez, uneori le mananc pe post de paine la supa.
Anca –
Foarte bune. Cam fade si putin cam crocante. Dar daca folosesti un topping bun sunt perfecte
Adriana –
Sunt foarte multe produse de acest tip care contin multa sare si zahar. Acestea sunt perfecte.
Alina –
De cand am descoperit acest produs il am mereu in casa. Sunt niste painite foarte sigure si nu au prostii adaugate.
Nela –
Foarte bune. Se simte gustul dulce de hrisca. Imi place ca nu au sare si le pot folosi cum vreau eu. Am facut si pesmet din ele. Am pus maruntite si in lapte la copii.
Ioana –
Sunt mereu la noi in casa. Si eu si unul din copii avem intoleranta la gluten si e cel mai usor sa te agăți de ceva.