Descriere
Caracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan, fara lapte, fara oua, fara drojdie, fara arome
Gramaj: 150g
Descriere produs: produs bio, 100% francez, asociere excelentă de legume și cereale bogata in fibre, sursa de proteine, garantat fara gluten. Aceasta paine fara gluten crocanta este o sursa importanta de fier si magneziu.
Produs vegan, cu textura crocanta, sarac in grasimi dar bogat in proteine, inlocuieste cu succes painea sau biscuiții și poate fi folosit ca desert sau gustare. Se consuma ca atare sau tartinate.
Paine crocanta ambalata in 2 saculeti individuali si cutie de carton
Ingrediente: faina de linte verde* (50%), faina de orez semintegral*, sare marina
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-148
Continut la 100g: Fier 4,6mg (33,1% din Aportul necesar zilnic),Magneziu 64,3mg (17,1% din Aportul necesar zilnic),
Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, va ofera delicioasa paine fara gluten crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry , naut, linte verde sau smochine, in pachete de 150 si 300g.
Nicoleta –
Recomand. Fibre si proteine de calitate. Si fara gluten