Afișez toate cele 8 rezultate
-
Faina integrala de grau T150 1Kg
22,18 leiFăina integrală bio, bogată în nutrienți și fibre, perfectă pentru pâine integrala, biscuiți, chifle și multe altele.
- ideală pentru panificație
- bogata in fibre
-
Drojdie maia uscata de spelt 100g
21,20 leiDrojdia de maia de spelt realizată din spelt 100%, folosită impreună cu făina de spelt pentru realizarea unei pâini rustice, sănătoasă și plină de savoare.
- bogată în fibre și proteine
- drojdie inactivă
- asigură îmbunătățirea digestiei
-
Faina integrala de grau spelta 500g Primeal
26,48 leiFaina Spelta integrala din boabe macinate cu pietre de moara ce poate inlocui total sau partial faina de grau in panificatie. Speltul este un stramos al graului
- continut mai mic de gluten decat graul
- nemodificat genetic
- continut de proteine si fibre
-
Faina alba bio de grau T55 – pentru patiserie 1Kg
24,40 leiFăina alba de grâu bio Primeal, obținută prin metoda tradițională de măcinare Borsa, un plus de nutrienți și gust autentic , este perfectă pentru patiserie, dar și pentru îmbogățirea alimentelor de zi cu zi.
- conținut ridicat de minerale și fibre
- grâu din surse ecologice și comerț echitabil
- preparate cu textură lejeră și pufoasă: brioșe, clătite, sufleuri
-
Faina integrala 5 cereale 1Kg
31,58 leiFăina integrală bio ideala pentru preparare pâine rustică tip „Pâine de Țară” are un gust natural și o compoziție bogată în fibre, proteine și minerale.
-
Faina de hrisca bio 500g
25,90 leiFăina integrală de hrișcă bio Primeal are gust ușor de nucă și o aromă distinctă și reprezintă o sursă valoroasă de fibre și proteine vegetale, fiind ideală pentru:
- panificație in amestec cu faina de grau
- preparate tradiționale, cum ar fi turtele bretone
-
Faina de lupin bio 500g – faina proteica 40% proteine
42,78 leiFaina de lupin certificata ecologic, continut foarte bogat de proteine si fibre, poate inlocui oul in diferite produse
- fara amidon
- fara gluten in mod natural
-
Faina de naut bio 500g Primeal
27,20 leiFaina de naut certificata ecologic
- sursa de proteine si fier
- fara gluten
- utilizata la prepararea dulciuri, placinte, choux, pizza, sosuri
Faina este unul din alimentele de baza cele mai folosite in traditia romaneasca. Puteti alege dintr-o mare varietate de fainuri bio si amestecuri de faina bio gata preparate pentru paine sau patiserie precum si alte ingrediente necesare in panificatie precum drojdie maia bio sau semintele pentru paine.