Afișez 1 - 32 din 92 de rezultate

  • Quinoa rosie cerificata bio 500g

    Quinoa rosie 500g

    49,90 lei

    Sursă de proteine, fibre, fier, magneziu și proteine, quinoa roșie bio nu conține gluten în mod natural. Crește natural în cantități mici, între culturile de quinoa real albă.

    • Comerț bio echitabil origine Bolivia,
    • Produs vegan
    • Calitate premium
    • Gata în 12 minute
    Adaugă în coș
  • Chipsuri de linte fără gluten 50g

    Chipsuri de linte fără gluten 50g

    16,60 lei

    Chipsuri bio cu linte,  produs cu conținut de grăsime cu 70% mai mic decât chipsurile clasice.

    • vegane
    • certificat fără gluten
    • sursă de fibre și proteine
    Adaugă în coș
  • Pufuleti fara gluten cu gust de humus

    Crousty – Pufuleti cu gust de humus – fara gluten 75g

    13,10 lei

    Pufuleți cu humus, o gustare bio savuroasă bogată în proteine.

    • fără gluten
    • produs vegan
    • conținut redus de sare și grăsimi
    Adaugă în coș
  • Chipsuri de linte cu ceapa fără gluten 50g

    Chipsuri de linte cu ceapa fără gluten 50g

    16,60 lei

    Chipsuri bio cu linte și ceapă, o gustare crocantă, dar sănătoasă cu conținut de grăsime cu 70% mai mic decât chipsurile clasice.

    • certificat fără gluten
    • produs vegan
    Adaugă în coș
  • Cuscus din naut si linte rosie 250g

    Cușcuș fără gluten din naut și linte roșie 250g

    32,25 lei

    Cușcuș fără gluten realizat din năut și linte roșie Probios reprezintă o alegere ideală pentru cei care caută o masă rapidă, hrănitoare și delicioasă.

    • produs bio
    • bogat în fibre
    • sursă proteine vegetale

     

     

    Cuscus fara gluten bio bogat in fibre si proteine vegetale, produs bio garantat fara gluten, gata in 5 minute.

    Adaugă în coș
  • Faina de orez semiintegral - fara gluten 500g

    Faina de orez semiintegral fara gluten 500g

    32,20 lei

    Faina fara gluten de orez semiintegral, faina de baza pentru produse de patiserie și paine fara gluten

    • Sursă de energie
    • Garantat Fără gluten.
    • Digestie ușoară
    • Conținut de fibre
    • Aport de proteine
    • Conținut de vitamine B și minerale(magneziu, fier )
    • Versatilitate culinară de la pâine și produse de patiserie, până la sosuri și deserturi
    Adaugă în coș
  • Drojdie maia de quinoa fara gluten 50g

    Drojdie maia fara gluten cu quinoa – 50g

    26,20 lei

    Drojdie fara gluten cu quinoa tip maia – solutie de top pentru produse de panificație delicioase și sănătoase, fără gluten. Produs garantat fara gluten

    Adaugă în coș
  • Biscuiti fara gluten cu crema de cacao si alune 200G

    Biscuiti fara gluten cu crema de cacao si alune 200g

    40,32 lei

    Biscuiți fără gluten bio , cu cremă de cacao și alune, o gustare delicioasă, crocantă și sănătoasă, ideală pentru cei cu intoleranță la gluten.

    • ambalați în pachetele individuale
    • garantat fără gluten
    Adaugă în coș
  • Faina alba extra fina de orez - fara gluten 375g

    Faina alba extra fina de orez – fara gluten 375g

    21,84 lei

    Făina de orez extrafină bio Probios este o făina fără gluten ce poate fi utilizată într-o gamă largă de preparate, de la produse de patiserie la paste și creme, fiind o sursă valoroasă de proteine și nutrienți.

    • gust natural
    • textură fină
    • dietă fără gluten
    • sursă de proteine
    • se combină cu alte făinuri
    Adaugă în coș
  • Faina de hrisca - fara gluten 500g

    Faina de hrisca fara gluten 500g

    33,68 lei

    Faina fara gluten de hrisca, certificata bio, garantată fara gluten

      • Bogată în proteine vegetale
      • Sursă importantă de fibre
      • Indice glicemic scăzut
    • Utilizări:
      • Pâine și clătite fără gluten
      • Biscuiți și prăjituri
      • Paste făinoase
      • Ca agent de îngroșare în supe și sosuri
    Adaugă în coș
  • Amidon de porumb fara gluten 500g

    Amidon de porumb fara gluten 500g

    31,39 lei

    Amidonul de porumb bio  ingredient esențial pentru deserturi și preparate fără gluten, o alternativă excelentă la făina de grâu, fiind ușor de folosit și versatil în diverse rețete.

    • produs bio garantat fără gluten
    • pentru prăjituri, biscuiți, creme sau budinci
    Citește mai mult
  • Faina de porumb bio fara gluten 500g

    Faina de porumb bio – fara gluten 500g Ma Vie sans Gluten

    23,98 lei

    Făina de porumb bio, certificată fără gluten, perfectă pentru cei cu intoleranță la gluten

    • ideală pentru prăjituri, biscuiți și pane-uri crocante.
    •  se recomandă combinarea cu alte făinuri fără gluten
    Adaugă în coș
  • Concentrat supa legume - fara gluten 72g

    Concentrat supa legume – fara gluten 72g

    23,25 lei

    Concentratul bio de supă cu legume, este un ajutor neprețuit în prepararea ciorbelor, sosurilor și mâncărurilor de legume.

    • Produs bio, certificat.
    • Fără drojdie.
    • Garantat fără gluten
    Adaugă în coș
  • Praf de copt fara gluten BIO

    Praf de Copt Bio Fara Gluten, Fara fosfati, Fara Amidon 40g

    6,85 lei

    Praf de copt bio Garantat fără gluten

    • Fără fosfați
    • Fără amidon de porumb
    • Excelent pentru prăjituri și dulciuri pufoase, cu textură lejeră
    Adaugă în coș
  • Guma de Guar bio fara gluten 60g

    Guma de Guar bio fara gluten 60g

    22,98 lei

    Guma de guar este un agent de îngroșare bogat în proteine, utilizat la prepararea sosurilor, toppingurilor sau produselor de patiserie fără gluten.

    •  ușor de digerat
    • ajută la prevenirea tulburărilor de stomac prin reducerea iritației gastrointestinale
    • stabilizator, poate îmbunătăți textura preparatelor de panificație
    • pentru a îmbunătăți gustul
    • garantat fără gluten
    • bogat în fibre
    Adaugă în coș
  • Mix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g

    Mix Gom – agent de afanare fara gluten 60g

    31,10 lei

    Agent de afânare bio fără gluten, bogat în fibre, ajută aluatul să devină moale si aerat, perfect pentru o paine moale, aerată și non-lipicioasă.

    • pentru pâine și produse de patiserie fără gluten
    • ajutor simplu și eficient pentru aluat
    Adaugă în coș
  • Fusilli din linte rosie 250g

    Fusilli din linte rosie – fara gluten 250g

    22,60 lei

    Paste fără gluten  bio din linte roșie Probios sunt potrivite pentru dietele speciale, dar și o sursă excelentă de nutrienți  o alegere ideală pentru cei care doresc să își diversifice alimentația, alegând o variantă sănătoasă,

    • fără gluten
    • fără zahăr
    • produs vegan
    • conținut ridicat de proteine vegetale și fibre
    • conținut scăzut de carbohidrați
    • ușor de preparat
    Adaugă în coș
  • Paste fara gluten - fusilli de orez integral 250g

    Fusilli de orez integral – fara gluten 250g

    16,98 lei

    Fusilli din orez integral bio, excelent pentru orice persoană care dorește să urmeze o dietă fără gluten, ideale pentru o masă rapidă și sănătoasă.

    • conținut ridicat de fibre
    • aport mare de nutrienți
    • sănătos, gustos și ușor de digerat!
    • ușor de preparat
    • certificat fără gluten
    Adaugă în coș
  • Paste fara gluten - penne de orez integral 250g

    Penne de orez integral – fara gluten 250g

    16,98 lei

    Paste din orez integral bio forma penne excelente într-o dietă fără gluten, ideale pentru a gati rapid o masă sănătoasă.

    • certificat fără gluten de Asociatia Italiana pentru Celiachie
    • conținut ridicat de fibre
    • aport mare de nutrienți
    • sănătos, gustos și ușor de digerat!
    • ușor de preparat
    Adaugă în coș
  • Paste fara gluten - farfalle de orez integral 250g

    Farfalle de orez integral fara gluten 250g

    22,46 lei

    Paste fara gluten – farfalle de orez integral usor de digerat

    • Gata în 14 minute
    • Fără adaos de sare
    Citește mai mult
  • Cuiburi de tagliatele din orez integral - fara gluten 300g

    Cuiburi de tagliatele din orez integral – fara gluten 300g

    35,75 lei

    Paste fara gluten de orez integral potrivite pentru o alimentație echilibrată și variată.

    • Potrivite pentru persoanele cu intoleranță la gluten (boala celiacă)
    • Conținut ridicat de fibre
    • Valoare nutritivă superioară
    • Indice glicemic mai scăzut
    • Textură fermă
    • Gust delicat
    • Versatilitate culinară
    Adaugă în coș
  • Macaroane din orez integral fără gluten 500g

    Macaroane din orez integral fără gluten 500g

    31,88 lei

    Paste fara gluten din orez integral sub forma de macaroane – alegerea perfectă pentru o masă sănătoasă, rapidă și usor de digerat

    • garantat fără gluten
    • bogate în proteine
    • preparare în doar 5 minute
    Adaugă în coș
  • Stelline de orez - fara gluten 250g

    Stelline de orez – fara gluten 250g

    22,89 lei

    Pastele din orez fără gluten bio, in forma de stelute fabricate din cel mai bun orez italian ecologic, sunt ideale pentru întreaga familie.

    • ușor de preparat
    • ușor de digerat
    • fără gluten
    • salată de paste sau in supe
    • sursa de proteine de calitate
    Citește mai mult
  • Spaghetti de orez integral - fara gluten 250g

    Spaghetti de orez integral – fara gluten 250g

    16,98 lei

    Paste din orez integral bio sunt un produs excelent pentru orice persoană care dorește să urmeze o dietă fără gluten, ideale pentru o masă rapidă și sănătoasă.

    • conținut ridicat de fibre
    • aport mare de nutrienți
    • sănătos, gustos și ușor de digerat!
    • ușor de preparat
    • certificat fără gluten
    Citește mai mult
  • Chipsuri de năut fără gluten 50g

    Chipsuri de năut fără gluten 50g

    16,60 lei

    Chipsuri bio cu năut, garantate fără gluten, cu conținut de grăsime cu 62% mai mic decat chipsurile clasice.

    • sursă de fibre și proteine
    • produs vegan

    .

    Citește mai mult
  • Penne in 3 culori fara gluten 250g

    Mini Penne in 3 culori fara gluten 250g

    37,62 lei

    Paste fără gluten bio, semiintegrale, format penne,  a căror combinație de culori este dată de ingredientele din compoziție: orez, quinoa, amarant, sfeclă, curcuma.

    • garantat fără gluten
    • bogate în proteine, fibre și antioxidanți
    • pentru o dietă echilibrată și hrănitoare
    Adaugă în coș
  • Spaghetti in 3 culori fara gluten 250g

    Spaghetti in 3 culori fara gluten 250g

    37,28 lei

    Spaghete bio din Anzi, paste fără gluten garantate AFDIAG cu mai puțin de 20ppm (20 părți pe milion) de gluten. Culorile acestor paste sunt date exclusiv de legumele din compoziție: curcuma, spanac, sfeclă.

    • ingrediente 100% ecologice
    • aport valoros de proteine, fibre și antioxidanți
    Adaugă în coș
  • Laasagna din linte galbena - fara gluten 250g

    Lasagna din linte galbena – fara gluten 250g

    34,85 lei

    Paste fara gluten sub foma de lasagna. Contin 90% si 10% orez si sunt perfecte pentru o masa consistenta, dar echilibrată!

    • bogate în proteine și fibre
    • produs garantat fără gluten
    • conținut 90% legume
    Citește mai mult
  • Paine fara gluten crocanta din hrisca

    Turte crocante cu hrisca – fara gluten 150g

    21,33 lei

    Paine fără gluten crocantă din hrișcă, bogată în magneziu, cu textură fină și crocantă, ușor tartinabilă. Produs bio, vegan, garantat fără gluten de AFDIAG.

    • sursă de fibre și proteine
    • fără ouă sau drojdie
    Adaugă în coș
  • Paine crocanta fara gluten cu hrisca

    Turte crocante cu hrisca 300 gr – fara gluten

    35,80 lei

    Pâine fără gluten crocantă din hrișcă, bogată în magneziu și fier, cu textură fină și crocantă, ușor tartinabilă. Produs bio, vegan, garantat fără gluten de AFDIAG.

    • sursă de fibre și proteine
    • fără ouă sau drojdie
    Adaugă în coș
  • Paine fara gluten crocanta cu hrisca

    Turte crocante cu hrisca – fara sare, zahar 300g

    38,85 lei

    Turte crocante de hrișcă, sursă de fibre și fier, bogate în magneziu, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile. Pâine fără gluten bio, produs garantat AFDIAG.

    • produs vegan, kosher
    • fără lactate, ouă
    • fără zahăr adăugat
    • fără adaos de sare
    • fără arome artificiale
    Adaugă în coș
  • Paine fara gluten crocanta cu multicereale

    Turte crocante multicereale – fara gluten 150g

    24,80 lei

    Sursă de proteine și magneziu, cu textură fină și crocantă, rețetă cu orez, hrișcă și sorg cultivate în Franța. Ușor tartinabilă această pâine fără gluten, produs bio, vegan, garantat fără gluten de AFDIAG.

    • sursă de proteine de calitate
    • fără ouă sau drojdie
    • fără zahăr adăugat
    Adaugă în coș

Cuprins:

1. Ce este glutenul si cum ne poate afecta acesta starea de sanatate?
2. Cand nu este recomandat sa consumam produse care contin gluten?
3. Care sunt principalele alimente cu un continut ridicat de gluten ?
4. Ce tip de faina este folosit pentru producerea alimentelor fara gluten ?
5. La ce trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa consumam alimente fara continut de gluten?
6. Cum putem elimina intr-un mod eficient din alimentatie produsele ce contin gluten?
7. Ce tip de alimente fara gluten poti sa gasesti in site?
8. De ce sa alegi gama noastra de produse ?

Ce este glutenul si cum ne poate afecta acesta starea de sanatate?

Glutenul este proteina care se găsește în o mare parte dintre cerealele uzuale:

– grau

– spelt

– orz

– secară

– ovăz.

Glutenul se găsește așadar în aceste cereale și în toate preparatele făcute din aceste cereale, dar și în multe preparate industriale, beri și sosuri.

Cu toate acestea, ar trebui făcută o nuanță în ceea ce privește ovăzul, forma de gluten care se găsește în ovăz, este considerat tolerat de pacienții celiaci.

De aceea va fi necesar sa se acorde atentie ca ovazul achizitionat sa fie certificat fara gluten (sigla cu spic de grau taiat), care atesta necontaminarea ovazului cu alte cereale care contin gluten.

Glutenul are proprietatea de a da volum și elasticitate produselor de panificație în timpul procesului de panificație, oferindu-le o textură moale, elastică și masticabilă, fără să se sfărâme.

Glutenul acționează în cele din urmă ca un lipici (numele său provine din latinescul „glu” care înseamnă lipici).

Absoarbe apa care se adauga in faina in timpul prepararii painii, astfel incat sa leaga ingredientele si astfel se genereaza un aluat usor de framantat.

Chiar și pentru persoanele care sunt tolerante la gluten, o masă bogată în gluten va tinde să te facă să te simți greoi și obosit după masă.

Într-adevăr, glutenul este o proteină greu de digerat, necesitând mai multă energie în timpul digestiei și, prin urmare, făcându-l mai lent și mai dificil, explicând această senzație.

Cand nu este recomandat sa consumam produse care contin gluten?

Boala celiacă este o boală autoimună responsabilă de afectarea mucoasei intestinale.

Se mai numește și „intoleranță la gluten”, deoarece se manifestă la ingerarea alimentelor care conțin gluten.

Organismul vede glutenul ca pe un element străin și încearcă să-l atace.

Problema este că apărările implementate de organism la un pacient celiac atacă și propriile celule din intestin.

Acest lucru determină o reacție inflamatorie cronică a pereților intestinali și duce la diferite simptome, mai ales digestive.

Aceste simptome principale sunt diaree, balonare, dureri abdominale asociate adesea cu pierderea poftei de mâncare, scădere în greutate, dureri de cap, oboseală cronică, stare generală proastă, piele palidă, eczeme, afte repetate, tulburări de somn.

Această listă nu este exhaustivă și variază de la o persoana intoleranta fata de alta.

Pe lângă toate aceste simptome, există o malabsorbție a nutrienților și deficiențe de vitamine și minerale, în special fier, calciu și vitamina B9 (acid folic).

Se întâmplă uneori ca intoleranța la lactoză să fie asociată deoarece peretele intestinal este deteriorat, lactoza poate deveni mai dificil sau chiar imposibil de digerat.

Alte manifestări inflamatorii și boli autoimune apar în mod regulat la persoanele cu intoleranță la gluten, precum și un risc crescut de cancer (tract digestiv și organe înrudite) și avorturi spontane la femei.

Singurul tratament pentru boala celiacă este eliminarea totală și permanentă a glutenului din alimentație.

Atunci este indicat să vi se prescrie și să li se explice o dietă fără gluten, având în vedere că glutenul se găsește acum în multe produse din alimentația noastră.

Aceasta boala poate fi declansata la orice varsta, atat la adulti, in orice moment al vietii, cat si la sugari, imediat ce cerealele sunt introduse in alimentatie, si la care putem observa intarzieri de crestere.

Atentie, insa, sa nu confundati boala celiaca si alergia la gluten, care afecteaza mult mai putine persoane (aproximativ 2% din populatie) si care declanseaza o reactie alergica specifica si un raspuns imunitar diferit de celiachia.

Există și oameni despre care se spune că sunt hipersensibili la gluten.

Fără a fi cu adevărat intoleranți, acești oameni au în mod regulat această senzație de greutate și oboseală inexplicabilă după ce au consumat o masă care conține gluten.

De asemenea, pot avea crampe abdominale, balonare, diaree, dureri de cap, asociate cu slăbiciune imunitară, deoarece intestinul în sine este slăbit.

Înțelegem cu ușurință acest lucru când știm că intestinul nostru este primul organ de apărare al sistemului imunitar.

Reducerea consumului de gluten le permite adesea să-și îmbunătățească bunăstarea fizică.

Care sunt principalele alimente cu un continut ridicat de gluten ?

Principalele alimente care contin gluten sunt o categorie de cereale: graul in toate variatiunile sale inclusiv spelt si alte triticale, secara, orz, ovaz.

Despre ovaz am spus mai sus ca poate fi consumat daca e certificat.

Trebuie deasemenea sa considerati in aceasta categorie orice alt aliment, ingredient facut cu aceste cereale: faina, cuscus, bulgur, germeni, etc.

Deasemenea frecvent se poate gasi gluten in condimente, aditivi alimentari sau cosmetici.

Asa ca exista o prabilitate mare ca foarte multe produse sa fie contaminate cu gluten:

– mezeluri si alte preparate din carne

– bere si alte bauturi pe baza de cerealedulciuri de panificatie

– ciocolata

– inghetata

– sosuri si siropuri (maioneza, mustar, siropuri)

– conserve

– otet din cereale

– frisca, si multe altele.

E foarte important sa cititi cu atentie eticheta produsului.

Daca exista un dubiu nu consumati produsul.

Preferabil e sa alegeti produse ce nu contin gluten si sunt certificate (majoritatea au sigla cu spicul taiat sau o inscriptie vizibila prin care se precizeaza ca produsul e fara gluten)

Si nu in ultimul rand am vrea sa mentionam medicamentele.

Multe medicamente au substante de umplutura care contin sau pot fi contaminate cu gluten

Ce tip de faina este folosit pentru producerea alimentelor fara gluten ?

Cele mai frecvente tipuri de faina fara gluten sunt cele din cereale fara gluten:

– orez

– hrisca

– mei

– porumb

– quinoa

– sorg

– amarant

– teff.

Tot in aceasta categorie intra si amidonul de cartofi, tapioca, porumb

Dar mai exista faina fara gluten din leguminoase.

Faina de naut e cea mai cunoscuta, dar mai exista faina din soia, fasole, mazare, linte.

Deasemenea o faina des folosita la prajituri este faina de migdale, dar si alte fainuri din fructe oleaginoase precum nuci sau alune.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa consumam alimente fara continut de gluten?

Cel mai important este sa va informati inainte. Informatia este cheia unei alimentatii fara gluten corecte.

In primul rand trebuie sa cititi eticheta produsului si sa fiti convinsi ca nici unul dintre ingrediente nu contine in mod ascuns gluten.

Daca nu stiti ce inseamna un aditiv, nu presupuneti ca e un simplu aditiv si nu contine gluten. Cercetati in continuare.

Nu inseamna ca daca pe eticheta nu ati gasit cuvantul gluten, acel produs nu contine gluten.

Un al doilea aspect este cel al contaminarii cu gluten.

Multe produse se fabrica in unitati care proceseaza si gluten. De exemplu napolitane.

Nu e deajuns sa vedeti ca printre ingrediente nu se afla graul sau altceva care sticti ca contine gluten.

Acele napolitane pot fi prelucrate, transportate prin utilitati prin care anterior au trecut produse cu gluten.

Este important sa fiti siguri ca nu exista contaminare

Cea mai sigura cale de a sti ca un produs e sigur este daca acel produs este certificat fara gluten.

Cum putem elimina intr-un mod eficient din alimentatie produsele ce contin gluten?

Cel mai sigur si eficient mod de a elimina glutenul din alimentatie este sa gatiti acasa unde aveti controlul total al tuturor ingredientelor si al posibilelor contaminari.

Mancarea se pastreaza si se gateste in recipiente si vase separate de cele in care se gateste restul mancarii.

Deasemenea ar fi indicat sa cumparati produse ce cu siguranta nu contin gluten, de preferat certificate

La serviciu sau in calatorii asigurati-va ca aveti pachetelul vostru care este sigur pentru voi

Exista deja restaurante care servesc mancare fara gluten, asa ca trebuie sa le cautati.

Nu in ultimul rand cautati sa fiti membri ai unor comunitati de persoane care sufera de boala celiaca sau intoleranta la gluten.

Schimbati idei, retete si aflati multe din experienta lor.

Ce tip de alimente fara gluten poti sa gasesti in site?

Pe site-ul nostru poți găsi o gama extrem de mare de produse certificate ce nu contin gluten.

Peste 200 de produse din toate categoriile alimentare te asteapta la noi pe site:

faina fara gluten

paste fara gluten

paine fara gluten

biscuiti fara gluten

– cuscus

cereale pentru mic dejun fara gluten

– gustari

chipsuri fara gluten

pufuleti fara gluten

– creme tartinabile

– gemuri

– maioneza

– cereale boabe

– mancare pentru bebelusi

– bauturi vegetale

– alimente pentru slabire

Am vrea sa punctam in mod deosebit adaosurile culinare fara gluten precum:

drojdia fara gluten

– guma de guar

praf de copt fara gluten

– cuburi de supa

– mix gom si mai multe tipuri de amidon.

Aceste adaosuri sunt esentiale atunci cand gatesti acasa.

Pentru un aluat crescut, pufos si elastic, prentru o supa crema groasa si catifelata, pentru creme de patiserie perfecte, etc.

De ce sa alegi gama noastra de produse ?

Iata cateva motive pentru care noi consideram ca gama noastra de produse este mai deosebita:

  • O varietate extrem de mare.

Practic poti gasi aproape tot ce-ti trebuie in domeniul produselor fara gluten.

Si acoperim toata gama cerelelor fara gluten: orez, hrisca, porumb, mei, sorg, amarant, quinoa.

Deci nu trebuie sa mancati doar porumb, puteti alege!

  • Certificarea fara gluten.

Produsele noastre sunt certificate de organisme abilitate din Franta, Italia, Polonia si sunt sigure atat pentru cei cu boala celiaca cat si pentru cei cu intoleranta la gluten.

Produsele alese sunt certificate si ecologic si sunt de o calitate superioara raspunzand tuturor cerintelor nutritionale

Boala celiaca poate veni la pachet cu multe alte probleme de genul  diabet, intoleranta la lactoza, etc.

Asadar produsle noastre in majoritate sunt vegane si cu un continut redus de zahar.

Exista multe produse (fara gluten) pe piata cu mult zahar, cu multi aditivi nocivi, cu indice glicemic foarte mare.

Produsele noastre sunt sigure pentru foarte multe intolerante si afectiuni. Sunt sigure si pentru copii.

  • Produsele noastre sunt gustoase.

Nu am lasat intentionat la urma acest aspect dar credem ca e important ca o persoana bolnava sa nu fie frustrata si sa-si permita o mare varietate de gusturi.