Amestec bio garantat fără gluten, din categoria de produse bio cu preparare rapidă, compus din ovăz și hrișcă, o asociere echilibrată cu multiple beneficii:
Fulgi de ovăz mici Primeal: bio, produs prefiert, ideali pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Odată rehidratat, se incorporează în preparate dulci sau sărate (chiftele vegetale, prăjituri, biscuiți, omlete…)
rapid de preparat
sursă de proteine și fibre solubile
oferă nutrienți esențiali
recomandat pentru micul dejun
Fulgi de ovaz integrali- produs prefiert care se adapteaza la multe preparate instant. O data rehidratat, se incorporeaza in preparate dulci sau sarate (chiftele vegetale, prajituri, biscuiti, omlete…). Poate fi utilizat la micul dejun(iaurt, musli…)
Fulgi de ovăz mari prefierți contribuie la senzația de sațietate, ajutând la controlul greutății și sunt un ingredient practic, versatil și nutritiv, perfect pentru:
Încorporați în preparate dulci: prăjituri, biscuiți, brioșe, budinci sau alte deserturi
Încorporați în preparate sărate: chiftele vegetale, burgeri vegetali, umpluturi pentru legume sau chiar în omlete
Mic dejun rapid tip musli sau porridge: Consumați-i cu iaurt, lapte, băuturi vegetale, fructe proaspete, nuci și semințe
Fulgi de cereale (grâu integral, orz integral, ovăz, secară integrală și orez integral) Primeal: bio, prefierți, sursă de fibre și proteine, versatili, rapizi de preparat, ideali pentru mic dejun și rețete dulci/sărate.
Produs bio nutritiv, ce contribuie la senzația de sațietate, contine vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.
Bogat în proteine
Fără gluten în mod natural
Conținut important de acizi grași nesaturați Omega-3 și Omega-6
Zahar cocos bio cu indice glicemic scazut, produs bio nerafinat din muguri de palmier de cocos, utilizat pentru toate tipurile de copturi. Recomandat pentru:
Zahăr integral din trestie de zahăr bio tip Rapadura ideal pentru patiserie datorită granulozității, deserturi și băuturi, fiind o alternativă perfectă la zahărul rafinat, integrat cu succes într-o dietă echilibrată.
zahăr nerafinat
concentrat bogat in minerale și oligoelemente esențiale
Zahăr brun nerafinat bio are o aromă distinctă de caramel și o textură care îl face ideal pentru patiserie, deserturi, gratinarea tartelor și băuturi calde
alternativă sănătoasă la zahărul rafinat
obținut din trestie de zahăr cultivată ecologic
conține minerale esențiale, contribuie la o dietă echilibrată
Sirop de arțar ecologic, îndulcitor pentru diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, în muesli și în iaurt.
grad C, origine Canada
îndulcește cafeaua
asezonează în mod agreabil înghețatele și toate tipurile de clătite
Bogat în proteine și fibre, acest năut bio cultivat în Franța, acompaniat de o cereală, înlocuiește în bună parte proteinele din carne. Folosit în numeroase rețete de cușcuș, hummus, falafel.
Lintea rosie are un aport ridicat de proteine si fier si se gateste foarte rapid (10 minute). Este excelenta impreuna cu cereale si recomandat in special pentru supe si piureuri.